Trobada de Nadal

Aquest Nadal, just abans de que s’endurissin les restriccions per la covid, vam poder celebrar una trobada presencial a Barcelona per celebrar les festes i compartir una bona estona amb d’altres companyes.

Dues “empresadores”, la Isabel Vallès i la Laura Pastor de Cases Singulars ens van convidar a una de les cases que gestionen, la Casa Museu Amatller, per fer una visita guiada exclusiva només per a les dels Club. Una passada!

Després de la visita a aquest edifici modernista tan espectacular, vam acabar la trobada amb una estona per fer networking, xerrar i celebrar-nos amb el bon cava de la Maite Esteve de Vins el Cep i les galetes artesanes de l’Aida Ferres de Gaudeix de les Postres .

Aquesta trobada tenia un doble objectiu:

  • fer xarxa i passar una bona estona entre les sòcies del Club (i en algun cas, poder coneixe’ns en persona!)
  • recaptar diners per a la Marató de TV3, aquest any dedicada a Salut Mental. Personalment, els tallers d’aquest club em van ajudar a “no perdre el cap” durant la dura etapa del confinament. Gestionar el club i trobar-me cada dia amb dones d’arreu de Catalunya em va ajudar a sentir-me útil i mantenir la meva salut mental. És per això que em va semblar una bona idea que cada assistent pagués una entrada i amb la col.laboració desisteressada de les nostres patrocinadores (Cases Singulars, Vins el Cep i Gaudeix de les Postres) vam recaptar 300€
recaptació LA MARATO 2021

Crec que podem dir que ambdós objectius es van aconseguir!

Imatges de la trobada: Ester Gasol

Potser també t'agradarà...