LOGO CLUB EMPRESADORES

GRAVACIONS DELS TALLERS DEL CLUB DE LES EMPRESADORES -2024

Vídeo del taller “Conciliar els objectius 2024 amb el dia a dia del teu negoci” amb l’Olga Niza

Com aconseguirem els nostres objectius del 2024 si dediquem tot el temps a atendre la clientela? Sembla que donar un servei de qualitat estigui renyit amb complir els nostres somnis com a empresadores, però en aquest taller superarem aquest dilema. Transformarem un objectiu anual en projectes estratègics i els compatibilitzarem amb les hores que dediquem a la clientela. Si ens posem al centre, arribarem a tot!

L’Olga Niza és consultora de productivitat especialitzada en gestió del temps, projectes i equips. Ajuda a que les empresadores arribin a tot amb comoditat, acabin allò que comencen amb satisfacció i s’envoltin d’un un equip sòlid que les impulsi.

Vídeo del taller “Les 3 eines bàsiques per a la gestió financera del teu negoci” amb la Nora Villar

Durant aquest taller, explorarem juntes les següents eines fonamentals per a la teva empresa:

– Pressupost: Com afrontar la creació d’un pressupost realista i ajustar-lo amb precisió segons les teves metes i objectius empresarials. 

– Compte de Resultats: Aprofundirem en la interpretació d’aquest document, desentrellant les seves complexities i utilitzant-lo com a eina estratègica per prendre decisions fonamentades. 

– Full de Tresoreria: Descobrirem la importància d’aquesta eina en el manteniment del control dels recursos financers. Comptarem amb les eines necessàries per anticipar sorpreses i gestionar el flux de caixa amb la destresa d’una autèntica experta financera.

Aquest taller és a càrrec  de la Nora Villar, consultora financera que ens ajuda a prendre el control de les nostres finances, entendre els números i prendre decisions encertades per fer créixer els nostres negocis.

Vídeo del taller “CEO Estratègica: potencia els teus resultats empresarials amb sistemes eficients” amb l’Elisa Cabezas

En aquest taller veurem com l’eficàcia de la implementació de sistemes i processos en el teu viatge de client i l’harmonia del principals rols com empresadora, t’ajudaran a potenciar significativament els teus resultats empresarials.

Aprendràs a integrar la mentalitat de CEO estratègica amb sistemes eficients per crear un entorn que impulsi el creixement i l’expansió.

La formació anirà a càrrec de l’Elisa Cabezas que es defineix com xiuxiuejadora de CEOs. Les acompanya en l’optimització de la gestió operativa, processos i estratègia perquè el seu negoci generi resultats sense la seva constant intervenció, i que puguin dedicar el seu temps allà on aporten valor real al seu negoci per créixer amb més estabilitat, més rendibilitat i més gaudi. Les ajuda a recuperar el control del negoci i la seva pau mental.

Vídeo del taller “Més enllà del perfil: construeix connexions autèntiques a LinkedIn” amb Gemma Mompart

Aquest taller és per a les empresadores que volen anar més enllà, creant vincles autèntics i fructífers. Si busques una manera més humana i propera de fer xarxa, aquest és el teu lloc.

La formació anirà a càrrec de la Gemma Mompart, publicista especialitzada en comunicació comercial, social selling i LinkedIn. Amb ànima de copywriter. i és fan del màrqueting amb sentit, i d’un ús ètic de la IA. Ajuda professionals i empreses a comunicar de manera més efectiva per atraure i fidelitzar clients, utilitzant principalment dos canals estratègics: el web i LinkedIn.

A més, la Gemma és acreditada per Tecnocampus, imparteix formació a emprenedores i emprenedors a través del Recull de la Diputació de Barcelona, i a d’altres escoles com Ostelea i ESEC-Centre Metal·lúrgic, a més de centres de promoció econòmica, clústers, associacions i gremis sectorials. També fa formacions ‘in company’ per a empreses.

Què veurem al taller?
1. Què necessites saber perquè el teu perfil parli de tu, mostri la teva essència i atregui les connexions que realment compten.
2. Com transformar la teva proposta de valor en una eina poderosa de networking i marca personal.
3. Com trobar i connectar amb persones que no només sumen al teu nombre de contactes sinó que sumen a la teva vida professional de manera significativa.
4. Què et cal per crear contingut que realment impacti, que ofereixi valor i obri portes a converses i col·laboracions noves.
5. Com gestionar el teu temps a LinkedIn de manera eficaç sense perdre aquest toc personal que et fa única.