Taller online “Pressupost 2023”

Ja saps que una part fonamental d’una bona empresadora és tenir controlat el money (que tenim negocis i no hobbies!). No cal que siguis una experta en finances, però sí has de saber fer un pressupost o, com a mínim, saber llegir-lo (per si tens algú que te’l prepari). Per això aquest taller… La professora: la Mar Olmedo, consultora financera de professió i psicòloga en procés. Sí, has llegit bé; finances i psicologia; dues disciplines que, tot i ser tan diferents, fan un bon matx, no et sembla? La Mar considera que la millor inversió a llarg termini és l’educació financera, per això des de fa uns anys ajuda altres dones emprenedores i empresàries a gestionar els diners del seu negoci d’una manera fàcil i senzilla.

El 19 de desembre de 18h a 19.30h vam celebrar el taller en format online (via zoom). 

En aquest taller, la Mar ens va ensenyar a fer una planificació financera del nostre negoci i definir un full de ruta per assolir els objectius financers i prendre millors decisions sobre l’ús dels diners. A més, el nou sistema de cotització d’autònoms d’aquest 2023, aquesta planificació encara és més imprescindible.

Aquest taller tenia un cost de 5€ que van donar-se a La Marató de TV3

Junt amb els diners recaptats a la celebració de Nadal, des del Club de les Empresadores vam aconseguir fer un donatiu de 400€

Potser també t'agradarà...