Photo shooting expres amb esmorzar de networking

Imagina't un matí entre d'altres emprenedores on, a més de gaudir d'un bon esmorzar, participaràs en una sessió de fotos de perfil...

La idea és oferir-te l’oportunitat de disposar d’unes fotos de perfil estupendes, per a les teves xarxes socials, la web o per quan et calgui enviar una bona foto teva, a un preu molt assequible. La sessió fotogràfica es du a terme amb un grup de 10 dones, que juntes creem un ambient distès i molt agradable, mentre fem un esmorzar i una estona de networking. L’encarregada de fer aquestes fotos professionals és la fotògrafa Paula Rauber.

Jo que m’he fet sessions sola i sessions acompanyada d’altres emprenedores, et puc dir que la diferència és brutal (surto molt més relaxada i feliç, contagiada del bon ambient del grup).

Aquí pots veure el primer grup…

En aquesta foto d’aqui sota pots veure un exemple del que t’enduràs de la sessió.  Cada persona disposa d’una sessió de 15 minuts i dos sets muntats previament, un amb una taula de treball i l’altre de peu. La Paula farà un munt de fotos a les quals et donarà accés amb enllaç a la teva galeria i d’entre les quals hauràs de triar-ne 3 que seran les que editarà i t’enviarà en format d’alta i baixa resolució (via wetransfer).

Tenir unes bones fotos de perfil, fetes per una professional és imprescindible per a qualsevol empresadora

Prèviament, uns dies abans haurem fet una trobada virtual per coneixe’ns i on la Paula i jo mateixa us donarem pautes per a tenir una bona i perfecta sessió de fotografia de perfil, amb recomanacions de vestuari, preparació…i també resoldrem els teus dubtes.

I el dia de la sessió, mentres anem passant amb la Paula, la resta gaudirem d’un bon esmorzar casolà i una estona de networking. No està malament, eh?

El 9 de novembre, de les 10h fins les 13h farem una nova (i darrera) sessió . Si t’interessa, envia’m un missatge a hola@clubdelesempresadores.com

Potser també t'agradarà...