Benvinguda al Club, empresadora! Comencem…

Com hauràs vist, “empresadora” és una paraula inventada, però crec que defineix molt bé el que som les membres d’aquest club: dones amb ment d’empresària i ànima d’emprenedora. 

I d’on ve aquest Club? Ara t’ho explico…

La idea de crear-lo sorgeix a partir del naixement del meu projecte més personal: Eva Mititieri – Comunicació & Màrqueting. Volia oferir un lead magnet interessant per aconseguir que les persones s’inscriguissin a la meva newsletter. Em va semblar que crear un club de persones emprenedores/empresàries on poder fer tallers i trobades podria tenir ganxo… I llavors va venir la pandèmia i el confinament que ho van accelerar tot!

El 16 de març del 2020, inauguració del Club de les Empresadores

Amb el taller “Creació d’un pla de comunicació digital” a càrrec meu, donàvem per inaugurat el ” Club de les Empresadores”. No havia fet mai un taller i menys online, però era la meva manera de contribuir en aquell moment excepcional.

Durant dues setmanes, amb la col·laboració d’altres companyes, vam oferir online i de manera gratuïta un taller o xerrada diari. Els temes van anar des d’interesos professionals (comunicació, màrqueting, dret…) a d’altres de benestar personal (coaching, alimentació, lettering, classes de pilates…). Es tractava d’oferir una píndola positiva al dia.

I com que el confinament no s’acabava, vam allargar unes setmanes més els tallers…

Val a dir que organitzar aquests tallers em va ajudar a portar millor la situació excepcional de caos i confinament que vam viure. I em va ajudar a conèixer a grans persones que ara considero amigues.

I és que fins i tot de les pitjors situacions podem treure algun benefici.

Una vegada la situació es va anar “normalitzant”, els tallers i trobades van passar a ser mensuals… I així continuem fins ara, gairebé dos anys després.

Espero veure’t ben aviat en alguna de les nostres activitats! 

Potser també t'agradarà...