POLÍTICA DE PRIVADESA

 

Responsable de les dades personals: Club de les Empresadores S.C.P., en endavant “Club de les Empresadores”, número de NIF J44871168, domicili al passeig Lleó Bergadà nau 7, núm. 1 de Gelida, codi postal 08790, d’Espanya i amb el correu de contacte hola@clubdelesempresadores.com

Dades sol·licitades al lloc web i finalitat del tractament

  • Nom, cognoms i correu electrònic en els formularis de contacte: per realitzar qualsevol contacte directe amb “Club de les Empresadores”, ja sigui per plantejar dubtes, suggeriments, sol·licitar un servei o producte o qualsevol altra informació. No subministrar les dades personals mínimes necessàries impossibilitarà al “Club de les Empresadores” respondre a la petició.
  • Nom, cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic, número d’identificació fiscal: se sol·licitarà aquesta informació a l’hora de la compra, per poder processar la comanda.
  • Nom, cognom i correu electrònic per a la newsletter, amb el degut consentiment exprés i voluntari del titular de les dades. Se sol·licitarà al lloc web la informació mínima necessària per enviar un butlletí comercial automatitzat, on s’informarà sobre publicitat, promocions i altra informació dels serveis i / o productes ofertats pel “Club de les Empresadores”.
  • Correu electrònic: se sol·licitarà el correu electrònic per poder accedir a l’àrea de client, d’acord a les dades subministrades a l’hora de crear el compte.

Si la persona usuària té menys de 16 anys, ja complerts, haurà de tenir l’autorització dels seus pares o tutors legals per lliurar les seves dades personals. “Club de les Empresadores” no té manera de comprovar efectivament l’edat de les usuàries, pel que queda eximit de qualsevol responsabilitat, si l’usuària no compleix això aquí indicat.

El “Club de les Empresadores” en tot moment vetllarà que l’ús que se li dóna a la pàgina web, als continguts, i al tractament de les dades personals de l’usuària, es realitzin de la forma més correcta. Per això, l’usuària sempre podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, oblit o oposició, tot això en fidel compliment de les directrius de les lleis espanyoles i europees, escrivint al correu electrònic hola@clubdelesempresadores.com

En cap moment el “Club de les Empresadores” compartirà amb tercers les dades que posseeix. En cas de fer-ho per poder complir amb l’enviament dels productes que hagi adquirit el comprador, oferir els serveis contractats per algun participant, enviar la newsletter, complir amb exigències legals o per a l’administració de la pàgina web, es proporcionaran els deguts acords de confidencialitat entre les parts.

Els enllaços a tercers que es puguin trobar al lloc web posseeixen polítiques de privacitat alienes al “Club de les Empresadores”. L’accés a aquests llocs ha de ser responsabilitat de l’usuària, sent la seva responsabilitat conèixer-les i la seva decisió acceptar-les o no.

FORMULARIS

El lloc web disposa de 3 tipus de formularis:

De contacte: l’usuària, compradora o participant podrà trobar formularis que facilitaran la comunicació amb el “Club de les Empresadores”, per plantejar dubtes, comentaris, sol·licitar un pressupost, reservar algun dels serveis oferts en el lloc web o exigir algun dret que tingui. No subministrar les dades personals mínimes necessàries impossibilitarà al “Club de les Empresadores” de respondre a la petició. Aquest tractament es considerarà legítim per ser part d’una diligència pre-contractual. El servidor de la pàgina web i del correu electrònic del “Club de les Empresadores” seran els encarregats del tractament.

 De publicitat: se sol·licitarà a les usuàries, compradores o participants el seu consentiment exprés i voluntari per lliurar al “Club de les Empresadores” les mínimes dades necessàries per enviar publicitat i informació comercial relacionada amb els serveis i / o productes oferts pel “Club de les Empresadores”, perquè s’afegeixi a un fitxer automatitzat de email màrqueting gestionat per l’encarregat del tractament que s’indica més avall. El tractament de les dades personals que es trobin en aquesta secció, s’ha fet amb el consentiment de la titular de les dades.

Per processar la comanda: se sol·licitarà a les usuàries, compradores o participants les seves dades perquè “Club de les Empresadores” pugui processar les comandes d’acord amb les compres que hagin realitzat. Tractament legítim de dades personals per la relació contractual que hi ha amb el comprador o participant. Les dades seran guardades al servidor de la pàgina web.

ENCARREGATS DEL TRACTAMENT

El “Club de les Empresadores” necessita el suport de tercers per poder oferir adequadament els seus serveis i productes, amb els quals ha celebrat els deguts acords de confidencialitat i ha verificat que compleixen amb les normatives espanyoles sobre protecció de dades personals.

Les dades subministrades a aquests tercers no podran ser utilitzats per a altres fins no autoritzats pel titular de les dades.

En compliment dels principis d’informació i transparència, es fa saber que aquests tercers són:

  • Maierlite: utilitzada per automatitzar els butlletins d’informació comercial i enviar al correu electrònic del titular de les dades, publicitat dels productes i / o serveis oferts en el lloc web. Servei a càrrec de l’empresa MailerLite Limited, una empresa registrada irlandesa a Ground Floor, 71 Lower Baggot Street, Dublin 2, D02 P593, Irlanda. Posseeix un conveni de seguretat denominat Escut de Privacitat, d’acord amb les exigències del Comitè Europeu de Protecció de Dades. Per a més informació sobre la seva política de privacitat pots anar a privacitat Mailerlite
  • NOMINALIA INTERNET S.L.: Eina utilitzada per a l’allotjament de la pàgina web, l’empresa s’ubica a al Carrer d’Ulldecona, nº 21, 1ª Planta, 08038 Barcelona, Espanya, amb el correu electrònic de contacte  dpo@nominalia.com
    i pots veure més informació sobre la seva privacitat aquí 

 

POLÍTIQUES RELACIONADES AMB LA NEWSLETTER

Aquestes polítiques s’entendran en tot moment com a part complementària dels termes i condicions exposats en el lloc web, tots dos de la mateixa aplicació a l’hora d’una controvèrsia. La política de privacitat i de propietat intel·lectual aplicada serà la mateixa que s’exposa en els termes i condicions del lloc web.

S’entén com “newsletter” el butlletí digital que el “Club de les Empresadores” realitza de forma periòdica i que fa arribar als seus subscriptors a través d’un proveïdor de serveis de correu electrònic extern, al qual l’usuari s’ha subscrit de manera voluntària.

El “Club de les Empresadores” no està en l’obligació d’enviar en períodes de temps definits la newsletter, per la qual cosa és totalment lliure de fer-ho quan ho consideri convenient. L’usuària podrà en tot moment exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició seguint les instruccions que trobarà al peu de pàgina de la newsletter.

L’usuària no ha de compartir el seu contingut amb tercers, ja que això violaria els drets d’autor del “Club de les Empresadores”. L’únic canal de distribució possible és l’administrat i / o autoritzat pel “Club de les Empresadores”.

El “Club de les Empresadores” no es farà responsable pel contingut de tercers exposat a la newsletter. Qualsevol controvèrsia que sorgeixi ha de ser tractada directament amb la persona o empresa de la qual es fa menció.

Tot el material que s’exposa a la newsletter està protegit per drets d’autor a favor del “Club de les Empresadores” i en el cas de pertànyer a tercers, s’entén que el “Club de les Empresadores” té la deguda autorització per a utilitzar-lo com s’hagi convingut amb l’autor.

DURADA DEL TRACTAMENT

En el cas de les dades personals subministrades per a facturació i compra de productes o serveis, s’han de guardar pel temps legalment aplicable, 5 anys.

En el cas de les dades personals subministrades per a butlletins comercials electrònics (newsletter) i comentaris al bloc, serà pel temps que la titular de les dades vulgui continuar en la llista de subscripció, de manera que podrà donar-se de baixa en el moment que així ho desitgi, de forma automàtica com s’indica a cada butlletí, o escrivint a hola@clubdelesempresadores.com