IMAGOTIP
emprencamp 2024

La clien tela

Emprencamp 2024

Vine a Emprencamp 2024, la 5ª edició de la jornada de formació i networking que canviarà la visió del teu negoci i que t’ajudarà a connectar amb altres dones emprenedores que també volen seguir potenciant el seu projecte.

Enguany, el tema central serà la ClienTELA.

Què és l'emprencamp?

L’Emprencamp és una jornada per a dones emprenedores on descobriràs una oportunitat única per aprendre, connectar i passar un dia transformador.

Assistiràs a un matí de formació enfocada en l’experiència de client i el design thinking,  descobriràs com connectar energèticament amb la teva clientela i com “aterrar” tot això amb un màrqueting conscient, efectiu i realista. 

A més, per la tarda compartirem unes dinàmiques de networking on tindràs l’oportunitat de connectar amb altres dones emprenedores i establir noves relacions que t’ajudaran a sentir-te acompanyada en el solitari camí de l’emprenedoria.

Apunta't ara i dona una volta al teu negoci!
Estàs preparada per donar un pas més?

Descobreix perquè l’Emprencamp és la jornada que necessites...​

Apren noves habilitats i coneixements

  • Oblida’t de les sessions de formació convencionals i avorrides. La nostra jornada no és així! T’oferim tallers interactius i dinàmics impartits per expertes en viatge de client, experiència de client, design thinking… Aprendràs les últimes tendències i tècniques per atraure i fidelitzar la clientela d’una manera innovadora, efectiva imolt pràctica i posant-nos a treballar des del primer moment.

Estableix noves connexions autèntiques

  • L’Emprencamp serà una ocasió per fer nous contactes amb altres dones emprenedores com tu. Podràs compartir experiències, establir relacions de valor per al teu negoci i intercanviar idees. De fet, ens agrada tant fomentar les connexions, que celebrarem una trobada de networking online prèvia amb totes les assistents. Així el dia de la jornada ja ens haurem “vist les cares” abans i tot fluirà millor.

Rep suport personalitzat

  • Durant la jornada, tindràs l’oportunitat de rebre consells i orientació personalitzada de les formadores i altres professionals que participen en l’esdeveniment. Podràs abordar els desafiaments i les oportunitats que el teu negoci pugui presentar, i resoldre les teves preguntes de manera directa i efectiva, al moment.

Amplia la visió de la teva emprenedoria

  • A la tarda, la jornada es transformarà en un esdeveniment de networking, dinamitzat per una coach experta en creixement professional i personal. Tindràs l’oportunitat de connectar amb altres emprenedores i compartir idees i experiències per a inspirar-te, enriquir-te i obtenir una visió més àmplia i estratègica de la teva emprenedoria, en un ambient acollidor i informal.

Dona visibilitat al teu negoci

  • L’Emprencamp és una plataforma genial per obtenir visibilitat per al teu negoci i establir noves relacions comercials que poden ser de gran valor per al teu creixement empresarial. Estem aquí per aprendre, connectar i fer veure la nostra empresa, no te n’oblidis!

Masterclass i tallers

Masterclass “Estratègies de màrqueting per arribar a la teva ClienTela”

Tenim clar quin és el nostre públic objectiu, però amb tantes estratègies i tècniques de màrqueting al nostre abast ens costa posar-les en pràctica i mantenir-les al llarg del temps. A través d’aquesta masterclass veurem com simplificar-les i mantenir-les en el temps per obtenir-ne els resultats esperats.

Núria Revilla

Experta en màrqueting digital des de fa més de 15 anys, la seva trajectòria professional ha estat centrada a treballar per a startups o projectes que requereixen d’una gran agilitat i adaptabilitat, operant en entorns incerts i canviants. El 2022 va fundar la seva pròpia agència de consultoria de màrqueting.

“Coneix a la teva ClienTela i enamora-la” - Taller de Design Thinking i Masterclass del Customer Journey

Potser ja coneixes al teu client/a, però ¿saps realment quins moments de la relació amb la teva marca l’enamoren i quins odia? Ho descobrirem juntes!

Marta Fina

Professional amb una experiència de 38 anys al sector bancari i més de 12 anys liderant projectes de Qualitat i Experiència de Client.
Actualment és Senior Advisor d’Experiència de Client i Empleat. A més, és professora al màster d’Experiència de Client a EAE Business School, on imparteix classes sobre la gestió de l’Experiència de Client i el seu impacte en resultats.

Anna Ripoll

Directora del màster de Design Thinking i experiència de client a EAE Business School i professora de Design Thinking a ESADE i Universitat de Barcelona. Des del 2007 dirigeix la seva consultoria especialitzada en experiència de client i disseny estratègic.

Taller "Activa el teu magnetisme”

Elimina els bloquejos per obrir-te a ser autènticament tu i atraure a la teva ClienTela ideal.

Clara Marfil

Mentora i Coach d’Essència, Abundància i Creació. La Clara acompanya a dones a despertar el seu poder de creadores conscients de la vida i el negoci dels seus somnis, sent autènticament elles.
Creadora de l’escola holística VISIONARIAS SCHOOL on treballa en les 4 dimensions per a una transformació profunda: Física, Mental & Emocional, Espiritual i Energética

Networking

Dinàmiques de networking autèntic i efectiu

Beti Costillas

Experta en Mindfulness, PNL, Coaching transpersonal, generatiu i Health coaching. Ens acompanya a entrenar la nostra ment de manera efectiva per afrontar les pors i dificultats i fluir per la vida, mitjançant eines efectives de gestió personal i mentalitat, perquè construeixis un estil de vida equilibrat i sense agitació mental.

Data

25 de maig de 2024

Horari

De 9:30h a 18:30h

Lloc

Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de Cervera i Casa Les Germanes

Preu

60€ (inclou els coffee break i dinar)

Places

40

Relaxa’t i gaudeix: A més de l’aprenentatge, la jornada també tindrà una part lúdica. Disfrutaràs del dinar preparat pel càtering inclusiu de l’Associació Alba, a la preciosa casa rural Casa Les Germanes. Aquí podràs desconnectar, relaxar-te i carregar piles per a continuar amb el networking. I clar, també hi haurà algunes sorpreses

Aquesta jornada és l’oportunitat perfecta per a aprendre, connectar i créixer amb altres dones emprenedores com tu. No te la perdis!

Inclou: 

  • Regals de benvinguda.
  • 9 hores de formació i networking.
  • 2 coffee breaks- esmorzar per agafar forces.
  • Dinar a Casa les Germanes, una casa rural en un entorn idíl·lic.
Preu: 60 € (IVA inclòs)
Inscriu-te ara, abans de que s’esgotin les places!
Agenda

9:30 – 10:00: Benvinguda, registre de les participants i primer coffee break

10:00- 10:15: Presentació de la jornada i de les formadores

10:15 – 11:00: “Estratègies de màrqueting per arribar a la teva ClienTela”. Masterclass amb Núria Revilla

11:00 – 12:00: “Coneix a la teva ClienTela i enamora-la”. Taller de Design Thinking i Masterclass del Customer Journey amb Anna Ripoll i Marta Fina

12:00 – 12:15: Coffee break i networking informal

12:15– 13:00: Continuació “Coneix a la teva ClienTela i enamora-la”. Taller de Design Thinking i Masterclass del Customer Journey amb Anna Ripoll i Marta Fina

13:00 – 13:45: “Activa el teu magnetisme”. Taller amb Clara Marfil

14:00 – 16:00: Dinar a Casa Les Germanes

16:00 – 18:00: Dinàmiques de networking amb Beti Costillas

18:00 – 18:30: Cloenda i agraïments a les participants, formadores i col·laboradores

Testimonis d'altres edicions

Si vols aprendre, inspirar-te en un entorn únic, conèixer a altres dones emprenedores com tu, crear sinergies i viure experiències com les que expliquen les emprenedores d’edicions anteriors, no et perdis l’Emprencamp 2024

Organitza

Col.labora

ISOTIP